25 Ocak 2017

Sevgililer Günü İçin Geç Kalmadan Planınızı Yapın



Sevgililer Günü İçin Geç Kalmadan Planınızı Yapın

Her ne kadar sevgimizi belli etmek için bir gün yeterli olmasa da Sevgililer Günü, sevgililer için büyük ve önemli bir gün. O günde sevgiliniz ile geçireceğiniz güzel bir gün sene boyunca yapamadıklarınızı telafi edecektir diye düşünüyorum. Sevgililer Günü hazır yaklaşmışken şimdiden plan yapmanız sizin karınıza olacaktır. Sevgilinize alacağınız en büyük hediye sanırım ona güzel bir şehirde tatil armağan etmek olacaktır. Eğer bütçeniz ve zamanınız yetiyorsa sizlere o anlamlı günde sevgiliniz ile gidebileceğiniz şehirlerden birkaçını tavsiye etmek isterim.
Venedik (İtalya)
Romantizm denince ilk akla gelen şehirlerden birisi olan Venedik ilk tercihiniz olmalı. Onlarca adacıktan oluşan hiçbir motorlu aracın bulunmadığı şehirde sevgiliniz ile romantik anlar geçirmek içten bile değil. Gündüz şehrin tarih kokan dar sokaklarında sevgiliniz ile dolanırken muhteşem yapıtları seyredebilir; akşam Sevgililer Günü’ne özel enfes yemekler sunan restoranlarında romantik müzikler eşliğinde yemek yiyebilirsiniz.
Prag (Çek Cumhuriyeti)
Gotik mimarisi, ortaçağın hala ayakta kalan yapıtları ile tarih ile iç içe şehrin sokaklarında romantik saatler geçirebilir, Sevgililer Günü’nde Vltava Nehri’nde gece düzenlenen tekne gezisine katılabilirsiniz. Hem eğlence hem de kültürel bir tatil istiyorsanız Prag en iyi tercih olacaktır.
Roma (İtalya)
Sevgililer Günü’nde hem tarihi içinize çekmek hem de lezzetli yemekler yemek istiyorsanız Roma, tatiliniz en ideal şehirlerden birisi olacaktır. Tarihi meydanların etrafında kurulmuş İtalya’nın en lezzetli yemeklerini servis eden restoranlarında karnınızı doyurabilir, tarih ile iç içe olan şehrin başyapıtlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca Aşk Çeşmesi olarak anılan Fontanadi Trevi’yi muhakkak ziyaret edin. Geceleyin büyüleyici aydınlatmalar eşliğinde çeşmenin başınad durup sevgiliniz ile dilek dileyebilirsiniz.
Paris (Fransa) Sevgililere güzel bir atmosfer sunan Paris, her ne kadar konaklama açısından ucuz olmasa da Sevgililer Günü’nde gidip görülecek en güzel şehirlerden birisi. Paris size, aşkı, romantizmi, müziği ve leziz yemekleri ile muhteşem anlar yaşatacak ender şehirlerden birisi. Eiffel Kulesi, Notre Dame de Paris, Montmartre, Moulin Rouge gibi şaheserlerde cabası…

1 yorum:

  1. blogunuzu takibe aldım banada beklerim
    https://sevgidoji.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli, güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim...:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...