11 Temmuz 2015

Bayramlar güzeldir, hele sevdikleriniz tarafından hatırlanıyorsanız…

Bayramlar güzeldir, hele sevdikleriniz tarafından hatırlanıyorsanız….


Pek çoğumuz için çocukluk anılarının en güzel kısmıdır bayramlar. Son yıllarda işten, şehir hayatından kaçıp kısa bir tatil yapma imkanı anlamına gelse de, bayramların birleştirici, dargınları barıştırıcı, bütün aileyi bir araya getirici gücüne inanlar da yok değil.
Ramazan ayının son haftasına girdiğimiz şu günlerde, kimi evlerde tatil heyecanı yaşanırken kimi evlerde de bayram hazırlıkları telaşı yaşanıyor. Böyle günlerde birbirimizi hatırlamanın, sevgi aktarmanın bir yolu da çiçek hediye etmektir.
Gelişen teknoloji sayesinde bugün oturduğumuz yerden bir tıkla çiçeğimizi istediğimiz adrese, istediğimiz tarih ve saatte teslim ettirebilme ayrıcalığına sahibiz. Peki, bu ayrıcalık daha da ayrıcalıklı hale nasıl getirilebilir? CEPTETEB'li iseniz bir adım öndesiniz demektir. Tek yapmanız gereken CEPTETEB İnternet Subesi'ndeki kampanyalar menüsünden kampanya kodunuzu alarak   444cicek.com’da Anında %20 İndirim fırsatından kolayca faydalanmak.

CEPTETEB müşterisi değilim diye üzülmeyin, bu kampanyadan ve size ihtiyaçlarınıza uygun pek çok fırsattan yaralanmak için henüz geç kalmadınız. Hemenwww.cepteteb.com.tr'ye giriyorsunuz ve CEPTETEBLİ olmak için başvuru yapıyorsunuz. Sonrasında ise, CEPTETEB’in ayrıcalıklı dünyasına adım atıyorsunuz.

2 yorum:

Yorumlarınız benim için çok önemli, güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim...:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...