29 Mart 2012

KEÇE ÖĞRENİYORUM

İnternetten araştırarak kendi kendime keçe öğrenmeye çalışıyorum, aslında pek de kolay bir iş değilmiş yazıcıdan boy boy şablonlar çıkardım keçelerin üzerine çizdim onları tek tek kestim şablonların birçoğunu http://nuraycatasarimlar.blogspot.com/  'un sahibi Nuray hn.'ın blogundan aldım kendisinin yaptığı keçeler çok güzel . Biliyosunuz kayısılardan biri Nuray hanıma çıkmıştı mailime adresini gönderirken tel numarasınıda yazmış artık sıkıştığım yerde ararım kendisini yani Nuray'cım bu aceminin elinden çekeceğin var:))

20 yorum:

  1. sevgili öznür kolay gelsin arkadaşım evet keçe bıraz zahmetli ve toz yapan zevkli bir meşgale:)) bende severek çok yapmış bir çoğunu bloğumda paylaşmıştım blogcu bizleritoz duman edince orada bütün konularımı sildim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya keşke silmeseydiniz faydalana bileceğim bütün sitelere bakıyorum... aslında bu işin yeni başlayanlar için bir kitabı falan olsaydı çok güzel olurdu eğer elinizde işime yarar şablon yada bilgiler varsa denlioznur@windowslive.com adresime gönderirseniz çok mutlu olurum.

      Sil
  2. şimdiden kolay gelsin...keçe çalışması hiç yapmadığımdan konu ile ilgili yorum yapamıcam ama yukarda çok güzel kalpler görüyorum...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,gülerek okudum postunu:)) her zaman yardıma hazırım,herkes keçe keyfi yaşamalı diyorum:))) ilk denemeye göre başarılı buldum,gayet muntazam kesmişsin,devam arkadaşım:)) teklif gelirse kitapta çıkarabiliriz neden olmasın:P))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum mutlaka ki yardıma ihtiyacım olacak:))

      Sil
  4. Birde ne zamandır yazıcam kelime doğrulamayı kaldırırsan daha çok yorum alırsın.Ayarlardan yapabilirsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım sağol hiç farkında değildim şimdi kaldırdım...

      Sil
  5. Bende dün kırmızı renk keçe aldım kalp yapmak istiyorum bakalım denicem :) olacakmı acaba .)

    YanıtlaSil
  6. kolay gelsin öznur hanım (: bende keçeyle uğraşmaya yeni başladım gerçekten çok zevkli bir iş (: bu arada isterseniz ekmeklik ve elma duvar süsünüde ben ekleyebilirim şuan açılış fiyatım çok uygun beğendiyseniz kaçırmayın derim(: sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. çok teşekkür ederim benim mutfak takımı bitsin resimlerini yayınlayayım eğer yaşadığınız yerde aynı kumaşı bulabilirseniz neden olmasın...mutlakaki vardır ben alırken sizin kumaşın aynısını görmüştüm.

    YanıtlaSil
  8. keçelerle çalışmak çok zevkli kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok zevkli ama bilmediğim çok şey var öğrenmeye çalışıyorum teşekkür ederim.

      Sil
  9. Öğrenebilmeyi bende çok isterdim.Size kolya gelsin.
    Takibinizdeyim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. teşekkür ederim bloguma hoşgeldiniz bende kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  11. ELLERİNE SAĞLIK CANIM
    HARİKA OLMUŞ
    :)

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar. Keçe ile bende 3-4 aydır ilgileniyorum. Kendi kendime merak saldım ve şu an işten eve dönüp birşeyler yapmak için deliriyorum desem yeridir:) Keşke çok daha önceden tanışsaymışım keçe ile... Rengarenk keçelerden çeşit çeşit şey yapmak mümkün. Kolaylıklar dilerim...:)

    YanıtlaSil
  13. bizde bloğumuzdan bu tür paylaşımlar yapıcağız bekleriz http://mutluannebabalar.blogspot.ch/

    YanıtlaSil
  14. Ben de bu aralar sürekli araştırıyorum ama bilgi kıtlığı var inanılmaz keyifli bir hobi alıp götürüyor beni benden herkese başarılar

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli, güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim...:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...